in

Loading map...

Mälarenergi Elhandel

EnergyProvider
Bra MiljövalEl märkt Bra Miljöval

Bra Miljöval certification

El märkt Bra Miljöval

El

2010-04-28Syftet med Mälarenergis Facebook-sida är att skapa en dialog mellan oss på Mälarenergi och våra kunder. Vi vill kommunicera med dig som är kund hos oss men även med dig som kanske funderar på att bli det. Här kan du som är kund eller som är intresserad av oss kan ta del av information, få tips och svar på dina frågor.

Hur vi arbetar med sidan

I detta forum behandlar vi ämnen som: Energispartips, driftavbrott, lediga tjänster, aktiviteter, mässor och tävlingar samt el, värme, vatten, kyla och stadsnät.

Vid personliga frågor där anläggnings-id, e-post och övriga personliga uppgifter behandlas så hänvisar vi till privata meddelanden på sidan, mail eller telefon. Utförliga information om företaget, våra affärsområden och produkter finns på www.malarenergi.se

Tänk på

Tänk på att inte lägga upp känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebook-sidan. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden.

Inlägg med följande innehåll kommer att tas bort

Personliga påhopp och kränkningar, rasistiska uttalanden och övriga etiska värderingar.

Sekretessbelagda uppgifter · Känsliga eller integritetskränkande uppgifter · Uppgifter som skulle kunna innebära brott . Om du som besöker sidan upptäcker kränkande innehåll, kontakta oss på post@malarenergi.se

Foton och filmklipp

Det är inte tillåtet att publicera bilder eller videomaterial på denna Facebook-sida