in

Loading map...

Lilla Bommen Konferens & Catering

EducationConference center
Svensk MiljöbasDrift av konferensanläggningar

Svensk Miljöbas certification

Drift av konferensanläggningar

Miljöförvaltningen i Göteborgs Stad

2016-02-02När det kommer till våra lokaler på konferensanläggningen är samtliga utrustade med den senaste tekniken. Våra fem olika konferenslokaler erbjuder uppkopplade datorer, trådlöst internet, dvd, ljudanläggning och allt annat man behöver som föreläsare eller presentatör.

När det gäller kanske det allra viktigaste på en konferens, maten och den personliga servicen, så är vår ambitionsnivå mycket hög. Vår konferensanläggning har ett eget kök med fantastiska kockar och kallskänkor. Så när det gäller mat och service lovar vi dig att du inte blir besviken.

Lilla Bommen Catering hjälper både privatpersoner och företag med catering till deras fester, möten och evenemang. Sallader, smörgåsar, smörgåstårtor och bufféer är bland annat vad vi erbjuder, riktig god mat som passar för både stora och små festligheter.

Fördelen med catering är att du slipper lägga tid på att laga mat till många gäster och kan koncentrera dig på festen i stället för på maten. Maten läggs upp på eleganta engångsfat och skålar, det blir med andra ord ingen disk att ta hand om eller porslin som måste lämnas tillbaka.