in

Loading map...

Jämtkraft AB

ClosedTomorrow: 08:00-16:00

Mon-Fri:08:00-16:00

Sat:Closed

Sun:Closed

EnergyProvider
Bra MiljövalEl märkt Bra Miljöval

Bra Miljöval certification

El märkt Bra Miljöval

El

2010-01-01Jämtkraft AB finns på Facebook för att informera om de tjänster vi erbjuder, men även för att du ska kunna tycka till om Jämtkraft och diskutera med oss. Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar! Vi finns på plats vardagar mellan 8.00 och 16.00.

För att vi ska kunna ha en bra dialog så är det viktigt att vi håller oss till Facebooks regler och svenska lagar. Dessutom kan vi ta bort inlägg om de har innehåll som är:

• hatiskt, där någon angriper en person på grund av exempelvis religion, etnicitet, kön, utseende eller politisk övertygelse

• bedrägligt eller olagligt

• på annat sätt stötande (t ex inlägg som innehåller svordomar) eller utanför ämnet

• filer som innehåller virus eller program som kan skada andras datorer

• spam eller marknadsföring, där någon vill marknadsföra något som inte har direkt anknytning till vår verksamhet

• menade att avsiktligt störa en diskussion.

De här reglerna har vi för att Facebook ska bli ett forum där vi kan ha ett bra samtal. Vi tror att vi kan visa varandra respekt även när vi vill framföra negativ kritik eller när vi har olika åsikter.

Vid upprepade överträdelser kommer användaren att stängas av från sidan. Om du vill rapportera ett olämpligt inlägg kan du skicka ett meddelande till: info@jamtkraft.se

Eftersom Jämtkraft AB ägs av Östersunds, Krokoms och Åre kommun är alla inlägg allmänna handlingar. De finns tillgängliga här på Facebook i minst ett år, innan de gallras ut.

Har du frågor du inte vill ställa här? Kontakta oss gärna på info@jamtkraft.se eller ring oss på 063-14 90 00.