in

Loading map...

Fyrfasen Energi AB

08:00-16:00Tomorrow: 08:00-16:00

Mon-Fri:08:00-16:00

Sat:Closed

Sun:Closed

EnergyProvider
Bra MiljövalEl märkt Bra Miljöval

Bra Miljöval certification

El märkt Bra Miljöval

El

2010-01-01


Syftet med Fyrfasen Energis Facebook-sida är att skapa en dialog mellan oss på Fyrfasen och våra kunder. Vi vill kommunicera med dig som är kund hos oss men även med dig som kanske funderar på att bli det. Här kommer du att hitta aktuell information om bland annat service, tjänster, evenemang och lediga jobb. Vid ett eventuellt krisläge blir sidan en viktig kanal för informationsspridning.

Hur vi arbetar med sidan

Fyrfasen Energis marknadsavdelning ansvarar för och administrerar Facebook-sidan. Om vi inte kan svara, så kontaktar vi den i organisationen som kan förmedla ett korrekt svar.

Tänk på

Tänk på att inte lägga upp känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebook-sidan. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden. Inlägg som riskerar att kränka enskilda personers integritet eller uppgifter som kan innebära brott får inte heller läggas upp här.

Inlägg med följande innehåll kommer att tas bort

Sekretessbelagda uppgifter · Känsliga eller integritetskränkande uppgifter · Uppgifter som skulle kunna innebära brott · Reklam för produkter och tjänster från privata företag. Om du som besöker sidan upptäcker kränkande innehåll eller har synpunkter på den här Facebook-sidan, kontakta marknadschef Greger Gustin, e-post: greger.gustin@fyrfasen.se.

Foton och filmklipp

Om du laddar upp foton och filmklipp på Facebook-sidan, måste de personer som eventuellt är avbildade eller medverkar, veta om det och ha lämnat sitt samtycke. När det gäller barn upp till 15 år, ska barnets vårdnadshavare alltid tillfrågas.