in

Loading map...

BaraBraMat

Större delen av sortimentet är certifierat ekologiskt. BaraBraMat tillhandahåller bl.a. frukt och grönsaker, tag-själv-skafferi av bönor, gryn, frön och nötter.

10:00-19:00Tomorrow: 10:00-15:00

Mon:Closed

Tue-Fri:10:00-19:00

Sat:10:00-15:00

Sun:Closed

StoreGroceries


BaraBraMat är Göteborgs organiska handelsbod. I våra butiker i Olskroken och Majorna finner du ett brett utbud av livsmedel valda med hänsyn till den enskilda människans hälsa och vår gemensamma miljö. Större delen av sortimentet är certifierat ekologiskt. BaraBraMat tillhandahåller bl.a. frukt och grönsaker, tag-själv-skafferi av bönor, gryn, frön och nötter.

Där finns även ägg, ost och mejeriprodukter, godis, mjöl, superfoods, vitaminer och andra naturliga tillskott samt kropps- och naturvänliga hygien- och rengöringsprodukter. Vi har ett gott utbud av veganska korvar och saker för stekpannan eller smörgåsen.

BaraBraMat är en levande verksamhet som kommer att förändra sig efter säsong och de möjligheter som ges för stunden. Du kan komma till oss för att handla vardagsvaror eller för att ta dig en av våra egna färskslungade frukt- eller grönsaksjuice! Det finns möjlighet att slå sig ner och pausa en stund både inne i och utanför BaraBraMat.